Start en inschrijvingen scoutsjaar 2020-2021

 

Nieuws over de start en inschrijvingen scoutsjaar 2020-2021

Na lang afwachten wat het jaar ons zou kunnen brengen kregen wij goed nieuws, onze vergaderingen mogen van start gaan! De eerste keer dat we nieuwe en bekende gezichten zullen (terug)zien zal zijn op onze overgang zondag 20 september.  Hoe deze eerste vergadering zal verlopen leest u in dit bericht.  Eerst wat info over de inschrijvingen!

Inschrijvingen kleine takken
De inschrijvingen zullen dit jaar online verlopen. Via volgende links kunnen jullie uw zoon/dochter inschrijven. Deze inschrijving geldt enkel voor leden die al in onze scouts zitten.
Tweedejaars kapoenen (2013): https://docs.google.com/forms/d/1BqDH6cNoJlUqDfpHfsT0rqaSMRJckirDNO60sbXNprE/edit

Welpen: (2012-2011): https://docs.google.com/forms/d/1cyywNJC2u4UH6M7eaPrZba0tz0a5kiOvSUPvtC_-4-E/edit

Wolven: (2010-2009): https://docs.google.com/forms/d/1ai1YVg7GxRsWu4wZcKNIgkKs7bawO4OHT7pyK_H17qA/edit

Inschrijvingen grote takken
De leiding van de Jonggivers, Pio’s, Givers en Jin zijn al begonnen aan de huisbezoeken.

Info over de overgang
Zondag 20 september komen we samen van 14u-17u voor de kleine takken en van 13.30u -17.30u voor de grote takken op onze scouts.
Om de eerste vergadering zo veilig mogelijk te laten verlopen vragen wij om bij het afzetten en ophalen van uw kind(eren) een mondmasker te dragen en niet te lang te blijven. Ook de leiding zal mondmaskers dragen wanneer ouders op het terrein zijn.
Net zoals  het voorbije kamp spelen we in bubbels van max. 50 personen. De leiding van de verschillende takken zullen zich zo duidelijk mogelijk opstellen zodat elk kind weet waar hij/zij naartoe moet. (OPGELET: iedereen gaat naar zijn nieuwe tak).

Gelieve allemaal in perfect uniform te komen. Mocht u een nieuwe das of T-shirt willen dan kan deze NA de vergadering worden aangekocht aan het materiaalkot.

In de week van de overgang zal het Huberke online komen op onze site. Hou deze zeker in de gaten om de nieuwe leiding te weten te komen. Hier kan u ook vinden wanneer er vergadering is.

De verloren voorwerpen van de voorbije kampen zullen open liggen naast het gebouw. Dit is het enigste moment waarop er nog kan gezocht worden naar kleren van uw zoon/dochter.

Tot op de overgang!

Een stevige linker
Groepsleiding Sint-Hubertus