Kaas- & Wijnavond Jin 2005

De Jin van Sint-Hubertus Merelbeke presenteert: Kaas- & wijnavond Jin 2005 op zaterdag 26 november 2022 ten voordele van onze Jinreis naar Noord-Macedonië!

Dag ouders, oud-leiding en sympathisanten

De jinners van dit jaar staan te popelen om jullie weer een indrukwekkend kaasbuffet aan te bieden verzorgd door kaashandel Luc van Den Abeele & zoon. Natuurlijk is er ook genoeg aandacht besteed aan een ruime selectie van smaakvolle wijnen in samenwerking met wijnhuis Bollaert. Onze deuren openen om 18u aan de gymzaal van de Sint-Michielsschool te Merelbeke.

Geen zin in enkel kaas? Er zullen ook enkele andere versnaperingen voorzien zijn! Drinkt u graag een sterk biertje of een fris pintje? Geen probleem! Dit jaar komen er zeker ook enkele stevige klassiekers opdagen! Dat bovenop een heerlijk gezellige sfeer onder vrienden!

Zin om de beentjes los te smijten? Vanaf 23u openen de deuren in onze stam in de lokalen voor een leuk feestje!

Met andere woorden: er is weinig tot geen reden om niet langs te komen!

Dit jaar is de kaas- en & wijnavond ook gekoppeld aan een wijnverkoop, ideaal om een selectie kwaliteitsvolle wijnen in te slaan voor de feestdagen! Er zal een speciale degustatiestand voorzien zijn om al eens kennis te maken met ons aanbod en er zullen ook al bestelformulieren aanwezig zijn! Ook in de weken erna krijgt u nog een paar keer de mogelijkheid om een aantal wijnen bij ons te bestellen!

Inschrijven voor de kaas & wijnavond kan op voorhand kan via onderstaande link:
https://shop.stamhoofd.be/kaas-wijnavond-jin-2005/

De tarieven zijn:

Online voorverkoop via stamhoofd: €18

Aan de kassa: €20

Tafel reserveren vanaf 8 personen? Stuur een WhatsAppbericht naar +32 473 99 14 27 met vermelding: “naam reservatie + aantal personen”.

Tot dan!

Jin & Jinleiding Sint-Hubertus 2022